PREDSTAVLjAMO: Demir Peco, kandidat FS RS: Prvi među jednakima

Glas Srpske
PREDSTAVLjAMO: Demir Peco, kandidat FS RS: Prvi među jednakima

Bijeljina - Prvotimac Radnika iz Bijeljine Demir Peco prijedlog je Fudbalskog saveza Republike Srpske za tradicionalnu akciju “Glasa Srpske” Izbor deset najboljih sportista RS.

Iza ovog 22-godišnjaka je najbolja sezona u karijeri, jer je sa bijeljinskim klubom ostvario istorijski uspjeh - plasman na peto mjesto u Premijer ligi te osvojio rekordnu, šestu titulu pobjednika Kupa Republike Srpske. Njegove dobre igre nisu mogle proći nezapažene, pa je dobio i poziv za nastup u mladoj reprezentaciji BiH gdje je imao nekoliko veoma zapaženih nastupa.

- Sigurno je da mi puno znači što sam ispred FS RS predložen za Izbor deset najboljih sportista. Mnogo je fudbalera u Srpskoj i biti prvi među njima zaista je velika čast, ali i obaveza da nastavim sa dobrim igrama - naglasio je Demir Peco.

Govoreći o svojim igrama u protekloj godini, Peco kaže da je zadovoljan, ali da uvijek može bolje.

- Najzadovoljniji sam zbog činjenice da su me povrede zaobišle. A što se tiče igara, uvijek može bolje, pogotovo kad su golovi u pitanju jer mislim da sam u tom segmentu ove godine morao da budem bolji. Ipak, najvažnije mi je da Radnik bude ponovo onaj stari. Imamo šansu da odbranimo trofej u Kupu RS, a u prvenstvu će nam trebati jedna serija dobrih rezultata kako bi se vratili u gornji dio tabele - dodao je Peco. 

Inostranstvo

Mladi fudbaler Radnika ne krije koje su mu ambicije u narednoj godini.

- Kao svaki mladi igrač želim da se isprobam u nekoj jačoj ligi. Ipak, trenutno sam u Radniku i razmišljam samo o njemu. Istina, bilo je nekih poziva, ali ništa konkretno. Ugovor me veže do juna naredne godine i nije mi problem da se strpim i sačekam bolju priliku. Ukoliko bi se pojavilo nešto za ovu zimu, u dogovoru sa klubom bih vidio da li je to najbolja opcija za obje strane - pojasnio je Peco.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana