Mozzart обукао ФК Лакташи

Mozzart обукао ФК Лакташи 09.02.2018 10:19 | PR

Компанија Mozzart уручила је нову спортску опрему за тренинг ФК Лакташи и још једном потврдила да је највећа подршка спортских колектива у региону

ФК Лакташи се тренутно такмичи у Другој лиги Републике Српске Група запад, али играчи не крију да су амбиције много веће. Од сада ће им бити лакше да те амбиције остваре, јер ће тренирати у новој спортској опреми коју им је донирала компанија Mozzart.

Надају се да ће нова опрема помоћи на путу ка новим побједама, а највећа жеља је да понове свој највећи досадашњи успјех — освајање Прве лиге Републике Српске.

„Захваљујем компанији Mozzart у име клуба, као и у своје име на донацији опреме за тренинг. Сигуран сам да ће она увелико олакшати рад првог тима у будућности” , истакао је предсједник клуба Мирослав Коџоман.

Он је додао да је ова донација компаније Mozzart позитивно утицала и на атмосферу међу играчима.

„Наши фудбалери су прије свега пријатељи, а тек онда саиграчи. Нова опрема нас је све орасположила и уљепшала атмосферу у клубу, која је и иначе спортска, пријатељска и домаћинска. Играчи су већином запослени или су студенти, па су им тренинзи и дружење након њих јако важан дио живота”, рекао је Коџоман.

Овај фудбалски клуб с традицијом дужом од пола вијека основан је 1958. године као Лакташки спортски клуб (ЛСК). Након 10 година дошло је до привремене обуставе рада, да би 1974. године била одржана Обновитељска скупштина, када је клуб поново покренут под именом Фудбалски клуб Лакташи. Поред освајања Прве лиге Републике Српске 2007. године, као највећи успјех бељежи се и пласман у Премијер лигу Босне и Херцеговине, која је трајала три сезоне, од 2007. до 2010. године.

„Стварање квалитетнијих услова за спорт јесте један од најбољих начина да се допринесе заједници и будућим генерацијама“, рекла је представница компаније Mozzart Тамара Кантар.

Компанија Mozzart од свог оснивања преузима различите активности у циљу популаризације спорта у локалним заједницима, развоја локалних спортских клубова и подршке талентима.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица