Компанија Блицнет уручила донацију Одјељењу дјечије хематоонкологије на УКЦ РС: Помоћ дјеци да прекрате болничку свакодневицу

Компанија Блицнет уручила донацију Одјељењу дјечије хематоонкологије на УКЦ РС: Помоћ дјеци да прекрате болничку свакодневицу 14.02.2018 16:49 | М. Л.

Бањалука - Компанија "Блицнет" донирала је данас четири телевизора Одјељењу дјечије хематоонкологије Клинике за дјечије болести Универзитетског клиничког центра РС.

Вођа групе за корпоративно комуницирање у компанији "Блицнет" Данијела Маринковић-Орлић истакла је да су се радо одазвали на молбу Удружења родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра" и обезбиједили телевизоре за ово одјељење.

- Купили смо четири "тошиба фул хд смарт 43 инча" телевизора са носачима. Задовољни смо што на било који начин можемо помоћи дјеци на хематоонколошком одјељењу, јер је њихова свакодневица тешка, а лијечење дуго траје - рекла је Маринковић-Орлић и пожељела малишанима што бржи опоравак.

Захваливши "Блицнету" на донацији, начелник Клинике за дјечије болести Владимир Мирошљевић рекао је да се на одјељењу хематоонкологије тренутно лијечи 14 малишана.

- Телевизори ће бити постављени у четири болесничке собе у којима ће пацијенти моћи да прате програме за вријеме боравка у болници - рекао је Мирошљевић.

Предсједница "Искре" Дијана Берић је казала да је један од циљева удружења помоћ одјељењу дјечије хематоонкологије.

- Договорили смо са компанијом "Блицнет" да они поводом 15. фебруара, Међународног дана дјеце обољеле од малигних болести, донирају телевизоре, а ми смо из својих скромних средстава купили постељину која им је неопходна - рекла је Берићева.



© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица