Razmaženi bogataš tražio da se ugasi motor tokom leta

Razmaženi bogataš tražio da se ugasi motor tokom leta 22.05.2018 07:14 | Agencije

London - Oni koji imaju mnogo novca, mogu sebi da priuštite svašta, pa između ostalog i let biznis klasom. Dok se pojedini ljudi odlučuju za nju radi udobnosti, uvijek postoje i razmaženi bogataši, a njihovi zahtjevi često se graniče sa bizarnim.

Britanski “Telegraf” navodi neke od najčudnijih zahtjeva s kojima se osoblje susrelo u biznis klasi.

Jedan od najslavnijih incidenata u vazdušnom saobraćaju vjerovatno se dogodio 2014. godine, prilikom polijetanja sa njujorškog aerodroma, a razlog za sve je bilo - serviranje lješnika.

Naime, Čo Hjun Ah, kćerka vlasnika južnokorejske avionske kompanije u kojoj se incident dogodio, digla je paniku zbog načina na koji su lješnici posluženi. Oni su putnicima dati u drvenoj posudi, a Čo je smatrala da u prvoj klasi moraju da se serviraju isključivo na tanjiru.

Ona je zbog toga napravila incident, pozvala stjuardesu i šefa kabinskog osoblja, naredila im da kleknu ispred nje, izvine se, a zatim naredila i njihovo iskrcavanje.

Zbog svega toga, avion je sa polijetanjem kasnio 20 minuta, a razmažena gospođa na kraju je završila tri mjeseca u zatvoru zbog opstruisanja vazduhoplovne bezbjednosti.

Dva putnika prve klase koja su letjela iz Melburna žestoko su se pobunila kada im je osoblje reklo da ne mogu da dobiju pidžame većih brojeva jer ih trenutno nemaju. Zato su tražili da se iskrcaju. Njihova molba je uslišena, a pilot je ostalim putnicima u avionu objasnio razlog zbog kojeg će kasniti.

Jedan putnik zatražio je tokom leta da se motor na trenutak - ugasi.

Priču je na “Reditu” podijelio jedan od putnika: “Nisam dio osoblja, ali letio sam prvom klasom iz Dubaija za Njujork. Sjedim, i u jednom trenutku ne vjerujem šta čujem - čovjek u mojoj blizini mrtav-hladan pita stjuardesu može li pilot da ugasi lijevi motor kako bi njegov sin mogao na miru da spava.”

Jedna žena koja je letjela za Las Vegas polila se vodom, nakon čega je zatražila da joj se kao kompenzacija za “pretrpljeni strah” donese pet votki i deset pokrivača.

Ponavljamo, ona se sama polila, ali je, prema riječima osoblja, bila u vidno alkoholisanom stanju, a u jednom trenutku je počela da izmišlja kako je napadnuta od strane osoblja.

Pjevačica Kortni Lav uhapšena je 2003. godine na londonskom aerodromu Hitrou zbog svog agresivnog ponašanja. Lav je vikala, i vrijeđala osoblje koje nije dozvoljavalo da njena prijateljica sjedi do nje u prvoj klasi jer nije imala kartu za prvu klasu. Pjevačica se smirila tek kada je uhapšena.

Ivanka Tramp izbačena

Ivanka Tramp, nekadašnja supruga današnjeg predsjednika SAD, izbačena je s leta 2009. godine.

Naime, za početak je bila nezadovoljna sjedištem koje je dobila, a vidjevši da u njenoj blizini ima i djece, počela je da viče da želi da ide kući.

Navodno je počela i da psuje na jedno dijete, pa joj je uskoro želja za izlaskom iz aviona ispunjena, piše Punkufer© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica