Размажени богаташ тражио да се угаси мотор током лета

Агенције
Размажени богаташ тражио да се угаси мотор током лета

Лондон - Они који имају много новца, могу себи да приуштите свашта, па између осталог и лет бизнис класом. Док се поједини људи одлучују за њу ради удобности, увијек постоје и размажени богаташи, а њихови захтјеви често се граниче са бизарним.

Британски “Телеграф” наводи неке од најчуднијих захтјева с којима се особље сусрело у бизнис класи.

Један од најславнијих инцидената у ваздушном саобраћају вјероватно се догодио 2014. године, приликом полијетања са њујоршког аеродрома, а разлог за све је било - сервирање љешника.

Наиме, Чо Хјун Ах, кћерка власника јужнокорејске авионске компаније у којој се инцидент догодио, дигла је панику због начина на који су љешници послужени. Они су путницима дати у дрвеној посуди, а Чо је сматрала да у првој класи морају да се сервирају искључиво на тањиру.

Она је због тога направила инцидент, позвала стјуардесу и шефа кабинског особља, наредила им да клекну испред ње, извине се, а затим наредила и њихово искрцавање.

Због свега тога, авион је са полијетањем каснио 20 минута, а размажена госпођа на крају је завршила три мјесеца у затвору због опструисања ваздухопловне безбједности.

Два путника прве класе која су летјела из Мелбурна жестоко су се побунила када им је особље рекло да не могу да добију пиџаме већих бројева јер их тренутно немају. Зато су тражили да се искрцају. Њихова молба је услишена, а пилот је осталим путницима у авиону објаснио разлог због којег ће каснити.

Један путник затражио је током лета да се мотор на тренутак - угаси.

Причу је на “Редиту” подијелио један од путника: “Нисам дио особља, али летио сам првом класом из Дубаија за Њујорк. Сједим, и у једном тренутку не вјерујем шта чујем - човјек у мојој близини мртав-хладан пита стјуардесу може ли пилот да угаси лијеви мотор како би његов син могао на миру да спава.”

Једна жена која је летјела за Лас Вегас полила се водом, након чега је затражила да јој се као компензација за “претрпљени страх” донесе пет вотки и десет покривача.

Понављамо, она се сама полила, али је, према ријечима особља, била у видно алкохолисаном стању, а у једном тренутку је почела да измишља како је нападнута од стране особља.

Пјевачица Кортни Лав ухапшена је 2003. године на лондонском аеродрому Хитроу због свог агресивног понашања. Лав је викала, и вријеђала особље које није дозвољавало да њена пријатељица сједи до ње у првој класи јер није имала карту за прву класу. Пјевачица се смирила тек када је ухапшена.

Иванка Трамп избачена

Иванка Трамп, некадашња супруга данашњег предсједника САД, избачена је с лета 2009. године.

Наиме, за почетак је била незадовољна сједиштем које је добила, а видјевши да у њеној близини има и дјеце, почела је да виче да жели да иде кући.

Наводно је почела и да псује на једно дијете, па јој је ускоро жеља за изласком из авиона испуњена, пише Пункуфер

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана