Šansa za besplatan put oko svijeta

A. J. R.
Šansa za besplatan put oko svijeta

Banjaluka - Organizacija "World Life Experience " iz Lisabona traži 11 ljudi koji će iduću godinu provesti besplatno putujući po svijetu, a za ovaj nesvakidašnji posao nude i platu od 2.500 evra mjesečno.

U ovoj organizaciji ističu da srećni putnici mogu biti iz cijelog svijeta, a priliku da se prijave imaju i avanturisti iz RS koji maštaju da kroče na svaki dio planete Zemlje.

- Svi troškovi putovanja su pokriveni, a na tim pustolovinama 11 "turista" će otkrivati, upoznavati se i raditi s lokalnim ljudima i organizacijama - navode iz lisabonske organizacije.

Dodaju da će putovanje trajati od januara do novembra iduće godine, a izabrani kandidati obići će pet kontinenata. U svakom gradu koji posjete provešće dvije sedmice, a vrijeme će potrošiti na rad, učenje i zabavu.

- Uslov za prijavu je da putnici perfektno govore engleski jezik i da budu starosti između 21 i 39 godina. Takođe, moraju biti odgovorni, tolerantni, komunikativni, proaktivni i fleksibilni. Kandidati će biti različitih nacionalnosti, a svoja iskustva s putovanja dijeliće putem društvenih mreža - ističu organizatori ove nesvakidašnje avanture.

Prvo "izdanje" ovog čudesnog putovanja započelo u januara u ove godine, a 11 srećnika obilazi tri kontinenta i mnogobrojne svjetske države. Više informacija zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.worldlifeexperience.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana