Шанса за бесплатан пут око свијета

А. Ј. Р.
Шанса за бесплатан пут око свијета

Бањалука - Организација "World Life Experience " из Лисабона тражи 11 људи који ће идућу годину провести бесплатно путујући по свијету, а за овај несвакидашњи посао нуде и плату од 2.500 евра мјесечно.

У овој организацији истичу да срећни путници могу бити из цијелог свијета, а прилику да се пријаве имају и авантуристи из РС који маштају да кроче на сваки дио планете Земље.

- Сви трошкови путовања су покривени, а на тим пустоловинама 11 "туриста" ће откривати, упознавати се и радити с локалним људима и организацијама - наводе из лисабонске организације.

Додају да ће путовање трајати од јануара до новембра идуће године, а изабрани кандидати обићи ће пет континената. У сваком граду који посјете провешће двије седмице, а вријеме ће потрошити на рад, учење и забаву.

- Услов за пријаву је да путници перфектно говоре енглески језик и да буду старости између 21 и 39 година. Такође, морају бити одговорни, толерантни, комуникативни, проактивни и флексибилни. Кандидати ће бити различитих националности, а своја искуства с путовања дијелиће путем друштвених мрежа - истичу организатори ове несвакидашње авантуре.

Прво "издање" овог чудесног путовања започело у јануара у ове године, а 11 срећника обилази три континента и многобројне свјетске државе. Више информација заинтересовани могу пронаћи на сајту www.worldlifeexperience.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана