Контроверзни аеродром за који се везују теорије завјере још од 1995.

Агенције
Контроверзни аеродром за који се везују теорије завјере још од 1995.

Још од 1995. године када се отворио Интернационални аеродром у Денверу, теорије завјере о скривеном бункеру Илумината не престају да заокупљају пажњу јавности.

Док прилазите аеродрому дочекаће вас масивна статуа бијесног коња, Blue Mustang, а прича је постала још језивија када је скулптор Луј Хименез преминуо 2006. године након што је са ње пао и пресjекао артерију на нози.

Унутар терминала слична иконографија се наставља – ратови, апокалипсе, религија, шта год пожелите да се уплашите.

Аеродром који се налази на 40 километара од града је огроман, а његова изградња је коштала чак 2 милијарде долара. Прије његове изградње Денвер је имао аеродром Стаплетон, па никоме није јасно зашто је нови изграђен што је само подгријало гласине о намери да се што боље сакрије бункер илумината.

А чини се као да особљу аеродрома то и одговара, па је тако на неким зидовима исписано „Шта се налази иза овог зида?”, “Изградња или прикривање?”, “Да, чувамо неке тајне” и сл.

Било да се на овом аеродрому заиста крију канцеларије илумината или је све само једна добро осмиљена кампања, Интернационални аеродром у Денверу биљежи пораст туриста, али и летова. Питамо се зашто...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана