Звиздић: Честитка поводом преузимања предсједавања Бугарске ЕУ

Срна
Звиздић: Честитка поводом преузимања предсједавања Бугарске ЕУ

Сарајево - Предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић упутио је честитку бугарском премијеру Бојку Борисову поводом преузимања шестомјесечног предсједавања Бугарске ЕУ, изразивши увјерење да ће у том периоду бити ојачана европска перспектива западног Балкана.

"Желим да вам пожелим срећу и успјех током предсједавања ЕУ. Сигуран сам да ћете у овом периоду успјети да ојачате европску перспективу западног Балкана. Желимо да ваше предсједавање запамте сви грађани БиХ и региона као балканско предсједавање", наводи се у Звиздићевој честитки.


Он је подсјетио да је Борисов одувијек истицао да су мир и стабилност Балкана кључни за мир и стабилност цијеле Европе и да ће Европа бити потпуна тек са земљама западног Балкана, саопштено је из кабинета предсједавајућег Савјета министара.

Звиздић је нагласио да интеграција земаља овог региона представља природан процес који ће Бугарска радом, трудом и залагањем финализовати и због тога ће на том путу имати подршку БиХ.

"У периоду који је пред Вама, желим Вам добро здравље и успјех у изградњи европске будућности цијелог Балкана", истакао је Звиздић у честитки Борисову.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана