Због посјете Лаврова забрана рада појединих објеката

Срна
Због посјете Лаврова забрана рада појединих објеката

Бањалука - Градска управа Бањалука саопштила је да ће сутра у појединим дијеловима града привремено бити забрањен рад угоститељских и пословних објеката због посјете министра спољних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова.

Рад угоститељским и пословним објектима биће забрањен сутра од 12.00 до 20.00 часова, а односиће се на објекте у 20 улица на подручју града и на Трг Републике Српске. 

Ова наредба донесена је на захтјев Министарства унутрашњих послова Републике Српске, а њено спровођење ће контролисати градско Одјељење комуналне полиције уз асистенцију припадника МУП-а Српске. 

Поводом посјете високог званичника Руске Федерације, МУП Српске је саопштио да ће сутра у вријеме доласка и одласка руске делегације бити забрањено кретање моторним возилима, те ограничено кретање других учесника у саобраћају, укључујући бициклисте и пјешаке, на траси кретања делегације од Међународног аеродрома Бањалука у Маховљанима до града од 14.00 до 16.00 часова, као и од 18.00 до 19.30 часова. 

Ова забрана биће на снази и у улицама Гундулићевој, Олимпијских побједника и у дијелу Улице краља Петра Првог Карађорђевића за вријеме активности Сергеја Лаврова. 

Из МУП-а Републике Српске додају да ће у сутра бити забрањен превоз експлозивних материја, као и саобраћај за теретна возила укупне носивости веће од 7,5 тона на подручју Бањалуке, Лакташа, Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана