Za suze nema vremena novi singl Van Goga

Milanka Mitrić
Za suze nema vremena novi singl Van Goga

Punih pet godina nakon izlaska prethodnog studijskog albuma, grupa "Van Gog" najavila je deseti album "More bez obala". Za prvi singl i svojevrsnu najavu albuma odabrali su pjesmu "Za suze nema vremena".

Album "More bez obala" donosi talas svježine zvuka kroz deset novih pjesama jakog energetskog naboja, uz primjesu prepoznatljivog vangogovskog zvuka.

- Naš novi album se zove "More bez obala" i nekako kao da je sve pesme na njemu kroz jezik simbolike probudila i pokrenula samoća, koja se kao velika pustinja nekako baš odomaćila u meni, obula je papuče. Razmišljanje o tome kolika je zapravo razlika između čoveka u pustinji i pustinje u čoveku, i svih krajnosti kroz činjenice da čovek može postojati hiljadu godina, a da nije živeo nijedan dan, pokrenulo je u meni na neki novi način lavinu drugačijih nota i stihova - rekao je za "Glas Srpske" frontmen, vokalni solista i gitarista benda Zvonimir Đukić Đule.

Govoreći o novim pjesmama, Đukić je naglasio da je inspiracija najviše proizašla iz tišine.

- Uhvatim sebe da pričam sa svojom tišinom, prolazeći kroz razna iskušenja, ali ovoga puta kao da mi je tišina odgovorila kroz eho, onako tiho da ne čuje niko - da za suze više nema vremena. Poslušao sam je - kazao je Đukić.

Album "More bez obala", u "Van Gog produkciji", na tržištu regiona pojaviće se 13. februara 2019. godine, a biće dostupan i na svim aktuelnim platformama za skidanje muzike.

- Predlažemo vam da iza sebe u staroj godini ostavite sve ono što vas nije činilo srećnima, i da se sa osmehom okrenete onima koje najviše volite, jer, ipak - "Za suze nema vremena". Voli vas i srećnu Novu, 2019. godinu od srca vam želi vaš "Van Gog" - poručili su članovi benda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana