Вучић: Фрапантно мешање запада у изборе у РС

Танјуг
Вучић: Фрапантно мешање запада у изборе у РС

Београд - Предсједник Србије и СНС Алекасандар Вучић изјавио је вечерас да ће, када прођу избори, изнијети фрапантне доказе о најбруталнијем мијешању појединих западних сила у изборе у Републици Српској.

“Надам се да ће све бити у реду са Републиком Српском и нашим народом тамо”, казао је Александар Вучић, на сједници Главног одбора странке и додао да се прво кисело насмијао, а да потом није знао шта да каже када су неки говорили да се Србија мијеша у изборе у БиХ.

“Сачекаћу крај избора, ми се нећемо мешати у одлуку нашег народа у РС, али ћу после избора изнети доказе, фрапантне доказе о најбруталнијем мешању појединих западних сила у изборе у РС. . . и још да нађу Србе који ће Србију да оптужују за мешање, онда вам је све јасно...”, рекао је он.

Казао је да мијешање иде до те мјере да амбасадори западних земаља зову људе са листа појединих странка, и пријете им да не смију да промијене страну или би у противном “одговарали за злочине и које су починили, и које нису починили”.

“Овакву књигу имам да се види како то изгледа, а наши Срби су нашли да Србији држе придике. . . шта ћете. . . Србија је увек све знала да истрпи”, рекао је предсједник Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана