Trilateralni sastanak 6. marta u Mostaru

Srna
Trilateralni sastanak 6. marta u Mostaru

Mostar - Članovi Presjedništva BiH, predsjednici Srbije Aleksandar Vučić i Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović održaće u utorak, 6. marta, trilateralni sastanak u Mostaru, saznaje Srna.

Sastanak članova Predsjedništva BiH Dragana Čovića, Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića sa Vučićem i Kitarovićevom planiran je za 12.00 časova u Čovićevom kabinetu.


Nakon toga uslijediće sastanak članova Predsjedništva BiH, Vučića i Kitarovićeve sa ministrima inostranih poslova BiH Igorom Crnatkom, Srbije Ivicom Dačićem i Hrvatske Marijom Pejčinović Burić, rekli su Srni izvori bliski Predsjedništvu BiH.

Susret je planiran u 13.45 časova u hotelu "Mepas" u Mostaru, a obraćanje novinarima predviđeno je u 14.25 časova.

Trilaterala se završava radnim ručkom u hotelu "Mepas" koji će predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH prirediti u čast predsjednika Srbije i Hrvatske.

Vučić će u Mostar stići u 11.35 časova gdje će ga na mostarskom aerodromu dočekati Crnadak i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Čović je rekao da će teme biti opšte i da su očekivanja visoka, a da je njegov cilj postići maksimalno dobre odnose sa susjedima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana