Tajna veza: Nakon četiri godine slavni par konačno uhvaćen zajedno

Glas Srpske
Tajna veza: Nakon četiri godine slavni par konačno uhvaćen zajedno

Holivudski glumac Kifer Saterlend već četiri godine uspješno je krio vezu sa glumicom i pjevačicom Sindi Vel. Njih dvoje sve do sada nisu snimljeni zajedno.

Glumac Kifer Saterlend, zvijezda TV serije “24”, izgleda da je riješio da se ne krije više od paparaca, te je konačno u javnosti prošetao sa svojom izabranicom, 39-godišnjom Sindi Vel.


Držeći se za ruke Kifer i Sindi su prošetali ulicama Londona u veoma opuštenom izdanju, a ovim pojavljivanjem su potvrdili da su u vezi.

Iako se o njihovoj vezi koja traje godinama ne zna mnogo, jer je slavni par riješio da čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, do sada se u medijima samo nagađalo o njihovoj romansi.

Strani mediji pišu da je vjerovatno Kifer želio da bude siguran u jačinu i stabilnost njihovo emotivnog odnosa, jer ranije nije imao mnogo sreće u ljubavi.

On se dva puta razvodio. Kifer je tri godine bio oženjen glumicom Kamelijom Kat, sa kojom ima i dijete, a drugi brak sa Elizabet Vin je trajao osam godina. Ipak mnogi ga znaju i kao vjerenika Džulije Roberts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana