Сенад Шепић: Нећемо са СДА

Агенције
Сенад Шепић: Нећемо са СДА

Сарајево - Предсједништво Независног блока и комплетно руководство је једногласног става да нећемо са СДА, те да треба да дјелујемо у склопу странака широког политичког центра и даљих разговора у вези с успостављањем власти на партнерским односима са БХ. блоком, рекао је предсједник Независног блока Сенад Шепић.

- Сви посланици, на свим нивоима, изузев Омера Шкаље у Скупштини Зеничко-добојског кантона и Елмедина Володера у Парламенту ФБиХ, који су искључени, подржавају јасне ставове странке. Није било никаквих службених разговора са СДА. Никакви притисци, куповина посланика, покушаји уцјена, пријетње нити спинови и медијске манипулације неће ме поколебати - истакао је Шепић.

Из Независног блока су на прошлој сједници, осим Шкаље и Володера,  искључени и Садик Ахметовић, Маријана Шећибовић и Рефик Шећибовић. Шепић каже да су се поједини чланови иза леђа Независног блока и руководства укључили у разговоре о власти.

- СДА их је увукла у то, обећала им позиције, моћ, зато је Володер гласао за буџет који је предложила СДА и ту можете пронаћи основни разлог нашег размимоилажења. Све друго су чисти спинови и манипулација. Предсједништво Независног блока, више од 90 одсто оснивача и Велики одбор странке чврсто стоји на становишту - нећемо са СДА, нити желимо бити њихов нити било чији други привјесак - категоричан је Шепић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана