Remi Zvijezde 09 na startu priprema

S. K.
Remi Zvijezde 09 na startu priprema

Bijeljina - Fudbaleri Zvijezde 09, novog člana Premijer lige, odigrali su u Sportskom centru u Staroj Pazovi prvu kontrolnu utakmicu. Rival im je bio novosadski Proleter, novi član Superlige Srbije, a meč je završen bez pobjednika, 1:1.

Strateg Zvijezde 09, Milan Đuričić, dao je priliku gotovo svim igračima, a njegov tim je bio mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, dok je nastavak pripao rivalu, tako da je neriješen ishod i najrealniji.

- Igrali smo sa dva tima po 45 minuta. Prvo poluvreme smo dominirali, postigli jedan pogodak, a mogli smo dati i više. Posle, kada su u igru ušli mlađi igrači, malo smo pali. Ali, nisam nezadovoljan, dobro smo trčali, što je za mene u ovom momentu najbitnije, da proverimo koliko smo uspeli sa pripremama. Daleko je to još od onoga što želimo, ali smo na dobru putu - naglasio je Đuričić.

Govoreći o igračkom kadru, Đuričić je podvukao da on još nije zaokružen.

- Nismo još završili sa formiranjem ekipe za Premijer ligu. Moramo da dovedemo još dva igrača za sredinu terena, te još jednog odbrambenog. Očekujem da ćemo u narednih deset dana biti kompletni - rekao je Đuričić.

Zvijezda 09 će novu provjeru imati 30. juna u Ugljeviku, protiv Tuzla sitija, 4. jula u Staroj Pazovi rival će im biti jedan kineski ligaš, dok će tri dana kasnije, u Ugljeviku, odmjeriti snage sa Vojvodinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana