Преминуо муж глумице Неде Арнерић

Б92
Преминуо муж глумице Неде Арнерић

Супруг познате српске глумице Неде Арнерић преминуо је још средином прошлог мјесеца, али је она ту информацију тада подијелила само са најближим пријатељима.

Недин супруг Милорад Мештеровић (65) средином децембра изгубио је битку са тешком болешћу. У браку су били пуних 35 година, а да је преминуо, она је потврдила за хрватске медије.

"Истина је. Мој супруг је преминуо. Туга коју осећам је неописива", кратко је одговорила она.

Мештеровић је био познати доктор и предсједник Светског удружења стручњака максилофацијалне хирургије. Недина и Милорадова љубавна прича достојна је филмског сценарија па се њиховог сусрета легендарна филмска дива радо присјећала у интервјуима.

"Био је то 1981. године. Мој муж дошао да погледа представу ‘Мушица’ у позоришу ‘Двориште’. Након представе отишли смо на вечеру, после вечере смо се зближили и почели да живимо заједно после само неколико дана. Имала сам срећу. Пре тога сам испробавала свашта јер не треба се везати за неке људе које знамо из школе. Имам много пријатељица које су се удале за своје момке из школе и све што су имале у животу је тај један мушкарац", препричавала је Неда Арнерић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана