Полиција ради на идентификовању лица које је пријетило Петровићу

Срна
Полиција ради на идентификовању лица које је пријетило Петровићу

Добој - Полицијски службеници Полицијске управе /ПУ/ Добој раде на утврђивању околности у вези са пријетњом упућеном градоначелнику Обрену Петровићу и његовој породици и идентификовању извршиоца, речено је Срни у овој управи.

Из добојске ПУ Срни је речено да су пријаву запримили јуче у послијеподневним часовима.


Градоначелнику Добоја Обрену Петровићу и његовој породици, посредством званичне мејл адресе у градској управи, упућена је пријетња смрћу.

“Нека знаш, од данас нико ти не гарантује живот теби и твојој породици”, наводи се у пријетећој поруци која је стигла на званични мејл јуче у 13.10.

У овој поруци особа потписана као “Петарп001” назива Петровића, који је недавно искључен из СДС-а, Вуком Бранковићем, тврдећи да је “издао Српску и отишао највећем непријатељу Српске Републике”.

Иста пријетња и од истог потписника јуче у 13.14 упућена је и начелнику општине Соколац Миловану Бјелици и његовој породици.

Градски одбор СДС-а у Добоју недавно је усвојио закључке којим не прихвата одлуку о искључењу Обрена Петровића из странке, те затражио смјену предсједника СДС-а Вукоте Говедарице и одржавање страначких ванредних избора.

И Бјелица, који је и члан Главног одбора СДС-а, претходних дана неколико пута је изјавио да ова странка треба да разговара са свим странкама о сарадњи, укључујући и СНСД.

Бјелица је такође недавно изјавио да комплетно руководство СДС-а, на челу са предсједником Вукотом Говедарицом, треба да поднесе оставку због лоших резултата на октобарским општим изборима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана