Novalić: 2018. će biti godina velikih investicija

Srna
Novalić: 2018. će biti godina velikih investicija

Sarajevo - Premijer Federacije BiH /FBiH/ Fadil Novalić poželio je svim građanima BiH srećnu i uspješnu Novu 2018. godinu, poručivši da će naredna godina biti godina velikih investicija.

"Možemo reći da je cijela 2017. godina bila vrijeme priprema za ono što nas očekuje u 2018. koja će, kako smo planirali, donijeti veliki investiconi zamah. To se, prije svega, odnosi na gradnju putne infrastrukture, ali i nove energetske objekte. Za sve to su sredstva obezbijeđena kroz planirani Budžet FBiH za sljedeću godinu, iz putarina i međunarodnih izvora", navodi se u Novalićevoj čestitki.


Novalić je poručio da će novi investicioni zamah obezbijediti više posla za građevinare i ostale radnike uključene u te projekte, a biće stvoreni uslovi i za otvaranje novih radnih mjesta, saopšteno je iz Vlade FBiH.

"Naravno, 2018. godina treba da nas još više približi kandidaturi za članstvo u EU. To je veliki i složeni zadatak čije ispunjenje zavisi jedino do nas samih. Da bismo to ostvarili, neophodno je da nastavimo reformskih putem, i to brže i snažnije nego do sada", ističe se u čestitki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana