Новалић: 2018. ће бити година великих инвестиција

Срна
Новалић: 2018. ће бити година великих инвестиција

Сарајево - Премијер Федерације БиХ /ФБиХ/ Фадил Новалић пожелио је свим грађанима БиХ срећну и успјешну Нову 2018. годину, поручивши да ће наредна година бити година великих инвестиција.

"Можемо рећи да је цијела 2017. година била вријеме припрема за оно што нас очекује у 2018. која ће, како смо планирали, донијети велики инвестицони замах. То се, прије свега, односи на градњу путне инфраструктуре, али и нове енергетске објекте. За све то су средства обезбијеђена кроз планирани Буџет ФБиХ за сљедећу годину, из путарина и међународних извора", наводи се у Новалићевој честитки.


Новалић је поручио да ће нови инвестициони замах обезбиједити више посла за грађевинаре и остале раднике укључене у те пројекте, а биће створени услови и за отварање нових радних мјеста, саопштено је из Владе ФБиХ.

"Наравно, 2018. година треба да нас још више приближи кандидатури за чланство у ЕУ. То је велики и сложени задатак чије испуњење зависи једино до нас самих. Да бисмо то остварили, неопходно је да наставимо реформских путем, и то брже и снажније него до сада", истиче се у честитки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана