Mlađenović: Odlazim iz SDS-a zbog ponižavanja

V. K.
Mlađenović: Odlazim iz SDS-a zbog ponižavanja

Bratunac - Načelnik opštine Bratunac i visoki funkcioner SDS-a Nedeljko Mlađenović potvrdio je juče pisanje “Glasa Srpske” da napušta tu stranku i da je o tome obavijestio predsjednika i rukovodstvo SDS-a.

Mlađenović se nije javljao na pozive iz “Glasa Srpske”, a agenciji Srna je rekao da je 25 godina bio odan član SDS-a i pružao maksimum za njegovu afirmaciju i političke interese, ali da to nisu cijenili.

- Pojedinci su me ponizili i pored pet pobjeda na lokalnim izborima za načelnika. U stranci su me pokušali omalovažiti i tretirati kao člana koji je tek pristupio stranci, što me je povrijedilo. Omalovažavajući odnos i ignorisanje potreba ove opštine od strane rukovodstva SDS-a nisam više mogao trpjeti i poslao sam pismo kojim sam ih obavijestio o odluci da napuštam članstvo u stranci, a time i u Opštinskom odboru i Izbornom štabu stranke u Bratuncu  - rekao je Mlađenović i dodao da ostaje na mjestu načelnika opštine i da mu je cilj da završi projekte.

Mlađenović je naveo da će odluku o daljem političkom angažovanju tek donijeti i uskoro je saopštiti javnosti, a sagovornik “Glasa” blizak Mlađenoviću tvrdi da nije isključeno da političku karijeru nastavi u SNSD-u.

- Bilo je pregovora između Mlađenovića i ljudi iz SNSD-a, ali još nije do kraja sve završeno tako da još nije poznato da li će se priključiti njima ili ostati bez stranke - kaže naš sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana