Млађеновић: Одлазим из СДС-а због понижавања

В. К.
Млађеновић: Одлазим из СДС-а због понижавања

Братунац - Начелник општине Братунац и високи функционер СДС-а Недељко Млађеновић потврдио је јуче писање “Гласа Српске” да напушта ту странку и да је о томе обавијестио предсједника и руководство СДС-а.

Млађеновић се није јављао на позиве из “Гласа Српске”, а агенцији Срна је рекао да је 25 година био одан члан СДС-а и пружао максимум за његову афирмацију и политичке интересе, али да то нису цијенили.

- Појединци су ме понизили и поред пет побједа на локалним изборима за начелника. У странци су ме покушали омаловажити и третирати као члана који је тек приступио странци, што ме је повриједило. Омаловажавајући однос и игнорисање потреба ове општине од стране руководства СДС-а нисам више могао трпјети и послао сам писмо којим сам их обавијестио о одлуци да напуштам чланство у странци, а тиме и у Општинском одбору и Изборном штабу странке у Братунцу  - рекао је Млађеновић и додао да остаје на мјесту начелника општине и да му је циљ да заврши пројекте.

Млађеновић је навео да ће одлуку о даљем политичком ангажовању тек донијети и ускоро је саопштити јавности, а саговорник “Гласа” близак Млађеновићу тврди да није искључено да политичку каријеру настави у СНСД-у.

- Било је преговора између Млађеновића и људи из СНСД-а, али још није до краја све завршено тако да још није познато да ли ће се прикључити њима или остати без странке - каже наш саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана