Mladić iz Srpca motorom udario u kuću i poginuo

nezavisne.com
Mladić iz Srpca motorom udario u kuću i poginuo

Gradiška, Srbac - Motociklista Dragan Milinković (24) iz mjesta Prijebljezi, opština Srbac, poginuo je u nedjelju u 1.50, kada se motociklom kavasaki zakucao u kuću u izgradnji u gradiškom mjestu Berek, saznaju “Nezavisne”.

Brojni sugrađani i poznanici potresnim porukama na društvenim mrežama opraštaju se od ovog mladića te navode da ga nikada neće prežaliti ni zaboraviti, a pamtiće ga kao momka koji je uvijek bio nasmijan i veseo.

Svega 10 dana ranije proslavio je rođendan, a sada ga prijatelji ispraćaju na vječni počinak te mu poručuju da će ga uvijek voljeti.

“Falićeš mi, znam, svaki minut, svaki dan, u to budi siguran! Na svetu nisi bio sam, putuj spokojan”, glase stihovi pjesme Dejana Matića, a koja mu je u nedjelju posvećena.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je Milinković život izgubio nedaleko od mjesta gdje se u Bereku nalazi uključenje na autoput.

“Idući regionalnim putem Nova Topola - Čatrnja on je, po zasad utvrđenim informacijama, na krivini udesno nastavio da vozi pravo. Kretanje je nastavio po livadi i nakon 50 do 100 metara udario je u kuću u izgradnji, što je po njega bilo kobno”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

On dodaje da je riječ o neosvijetljenoj lokaciji te da nije isključeno da Milinković nije poznavao put pa je zato sletio.

“Kuća u koju je udario obrasla je visokom travom. Tu niko ne živi. Na mjestu događaja nema nijedan trag kočenja niti zanošenja motora”, ističe sagovornik “Nezavisnih”, odlično upućen u detalje istrage.

Kako dodaje naš izvor, Milinković je imao kacigu i ostalu opremu, ali je, uprkos tome, podlegao na mjestu tragedije.

“Dolazila je ekipa Hitne pomoći, ali je mogla samo da konstatuje smrt motocikliste”, ističe naš izvor.

Po našim saznanjima, čovjek koji živi u kući nedaleko od mjesta tragedije čuo je udar oko 1.50. On je odmah otišao do kuće gdje je motociklista udario, a zatim i pozvao policiju.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka su saopštili da je uviđaj izvršio Saša Labotić, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, s pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

“Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode”, rekla je za “Nezavisne” Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana