Milovan Bjelica: SDS očekuje zvaničan poziv SNSD-a

Srna
Milovan Bjelica: SDS očekuje zvaničan poziv SNSD-a

Sokolac - Odlučeno je da SDS prihvati razgovor sa SNSD-om o zajedničkom nastupu srpskih predstavnika u Sarajevu i formirana je radna grupa koja će učestvovati u tim razgovorima, izjavio je član Glavnog odbora SDS-a Milovan Bjelica.

Za razgovore sa SNSD-om, kaže Bjelica, iz SDS-a su na sjednici Predsjedništva te stranke određeni Mirko Šarović, Vukota Govedarica, Mićo Mićić, Milan Miličević i Darko Babalj.

On je naglasio da u SDS-u očekuju zvaničan poziv, datum i mjesto održavanja od inicijatora te ideje, lidera SNSD-a Milorada Dodika.

Bjelica je naveo da je prilikom nedavnog susreta na otvaranju Evropskog olimpijskog festivala za mlade od Dodika, koji je i predsjedavajući Predsjedništva BiH, dobio obećanje da će poziv za razgovor biti upućen SDS-u za sedam-osam dana.

- SDS je uvijek spreman za razgovor i očekuje taj poziv iz SNSD-a, bez obzira na to da li bili u koaliciji ili ne. Spremni smo da branimo interese Republike Srpske i njenih građana u zajedničkim institucijama BiH, tako da naše djelovanje uopšte nije pod znakom pitanja. O svemu se može razgovarati - istakao je Bjelica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana