Милован Бјелица: СДС очекује званичан позив СНСД-а

Срна
Милован Бјелица: СДС очекује званичан позив СНСД-а

Соколац - Одлучено је да СДС прихвати разговор са СНСД-ом о заједничком наступу српских представника у Сарајеву и формирана је радна група која ће учествовати у тим разговорима, изјавио је члан Главног одбора СДС-а Милован Бјелица.

За разговоре са СНСД-ом, каже Бјелица, из СДС-а су на сједници Предсједништва те странке одређени Мирко Шаровић, Вукота Говедарица, Мићо Мићић, Милан Миличевић и Дарко Бабаљ.

Он је нагласио да у СДС-у очекују званичан позив, датум и мјесто одржавања од иницијатора те идеје, лидера СНСД-а Милорада Додика.

Бјелица је навео да је приликом недавног сусрета на отварању Европског олимпијског фестивала за младе од Додика, који је и предсједавајући Предсједништва БиХ, добио обећање да ће позив за разговор бити упућен СДС-у за седам-осам дана.

- СДС је увијек спреман за разговор и очекује тај позив из СНСД-а, без обзира на то да ли били у коалицији или не. Спремни смо да бранимо интересе Републике Српске и њених грађана у заједничким институцијама БиХ, тако да наше дјеловање уопште није под знаком питања. О свему се може разговарати - истакао је Бјелица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана