Марковић: Црнадак најбескрупулознија личност у историји Српске

Срна
Марковић: Црнадак најбескрупулознија личност у историји Српске

Вањалука - Посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Милица Марковић оцијенила је да је Игор Црнадак најбескрупулознија личност у историји Републике Српске, која позицију министра иностраних послова користи за личну корист, те да "лаже" када каже да се против ње води међународна корупцијска истрага.

Марковићева сматра да је Црнадак, када се говори о томе ко прави корист, а ко штету Републици Српској, "први на љествици огромних штеточина које праве штету и раде све против Републике Српске и у Сарајеву и у свијету".

"Он посљедњи има право да прича ко је лопов, а ко поштен у овом друштву и треба да бјежи од те приче с обзиром на то да има жпутера на главиж и да знамо да је силне паре потрошио ходајући по бјелосвјетским дестинацијама, не прибављајући никакву корист за БиХ", изјавила је Срни Марковићева.

Према њеним ријечима, тамо гдје је имао прилику да га неко нешто пита о Републици Српској, Црнадак се жестоко обрушио и искористио најгоре могуће ријечи блаћења против Српске и њених легитимних и изабраних институција.

"Сјећамо се, није давно било, када је исто тако због разних малверзација док је био замјеник министра одбране увукао и ближу и даљу фамилију у којекакве комбинације и шеме и због тога био удаљен из Савјета министара, те суспендован као замјеник министра одбране", напоменула је Марковићева.

Она је истакла да је лаж да се против ње води међународна коруцијска истрага будући да се не води истрага нити је предмет истраге.

"То је његова потпуна лаж, као и све друго што каже. Он лаже када каже да се против мене води истрага, али он је такав човјек. И оно што ради и што сједи у Сарајеву ради само за личну корист", истакла је Марковићева.

Она је објаснила да се, уколико постоје одређене анкетне радње и активности, воде у неким другим случајевима гдје може бити позвана као и сви други посланици да као свједок каже шта зна, да ли има неке информације о томе.

Марковићева је поручила да ће послије избора, када Црнадак не буде министар иностраних послова, "веома брзо доћи вријеме када ће се још много тога разоткрити и показати и доказати о Игору Црнатку".

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак оцијенио је данас да посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Милица Марковић својим изјавама и потезима "наноси немјерљиву штету Републици Српској".

Извор: СРНА

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана