Лукач: Бићемо на располагању Анкетном одбору

Срна
Лукач: Бићемо на располагању Анкетном одбору

Бањалука - Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је данас у Бањалуци да ће Министарство унутрашњих послова /МУП/ доставити потребне извјештаје Анкетном одбору Народне скупштине и бити на располагању са свим чињицама и детаљима.

"Поздрављам конституисање Анкетног одбора Народне скупштине Републике Српске и надам се да ће сви његови чланови професионално и одговорно радити и утврдити све чињенице које су се десиле, те помоћи у разрјешењу случаја трагичног страдања Давида Драгичевића", рекао је Лукач новинарима у Бањалуци.


Он је истакао да ће се на позив Анкетног одбора одазвати и појединци из МУП-а и да ће бити достављене све чињенице које су утврђене у истрази, а које могу помоћи одбору да заврши посао.

"Надам се да ће сви радити професионално и одговорно и да неће бити политичких закључака. Мислим да у овом тренутку не би требало у јавност износити сваку чињеницу која је утврђена у овом случају, а полиција ће бити на располагању надлежном тужилаштву", рекао је Лукач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана