Институције Српске стабилне и функционалне

Срна
Институције Српске стабилне и функционалне

Бањалука - Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић нагласила је да су Влада и институције Српске стабилне и способне да извршавају обавезе упркос бројним изазовима са којима се сусрећу у раду.

Цвијановићева је младе из регије Бирач упознала са радом и функционисањем Владе Републике Српске, те истакла значај и улогу извршне власте у развоју и унапређењу друштва.


Она је представницима омладинских организација из ове регије уручила плакету као знак захвалности и подршке у будућем раду, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Представници омладинских организација захвалили су Цвијановићевој за пријем и уручили јој Повељу младих регије Бирач за пружену безрезервну подршку омладинском и студентском раду и организовању на подручју ове регије.

Млади из регије Бирач бораве у Бањалуци у оквиру студијске посјете институцијама Републике Српске, а коју организује Омладински савјет из Милића.

Овај савјет традиционално реализује ову студијску посјету с циљем да се друштвено ангажовани млади лидери из регије Бирач, боравком у иституцијама Републике Српске, упознају са активностима које су од значаја за институционални живот Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана