Gradski odbori SNSD-a, DNS-a i SP-a podržali Dodika i Cvijanovićevu

nezavisne.com
Gradski odbori SNSD-a, DNS-a i SP-a podržali Dodika i Cvijanovićevu

Banjaluka - Milorad Dodik, kandidat za člana Predsjedništva BiH i Željka Cvijanović, kandidat za predsjednika RS pojaviće se na predizbornim skupovima DNS i SP kao znak da koalicija SNSD – DNS i SP u Banjaluci stoji iza svojih kandidata.

Ovo je rečeno nakon sastanka stranačkih rukovodstava u Banjaluci s zajedničkim kandidatima u prostorijama gradske organizacije SNSD-a.

Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci je rekao da gradska organizacija daje punu podršku oba kandidata, i da se čvrstina koalicije, nakon početnih problema nakon formiranja gradske skupštine, pokazala u praksi.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik DNS-ove gradske organizacije je rekao da će ta stranka ispoštovati sve što bude dogovoreno i da će potpuno stati iza zajedničkih kandidata, a Goran Selak, predsjedik banjalučkih socijalista, je dodao da će Dodik najbolje braniti interese RS u Sarajevu, a da je Cvijanovićeva svojim radom u Vladi pokazala da može biti na čelu RS.

Cvijanovićeva i Dodik su zahvalili na podršci i istakli da je u Banjaluci i u RS puno urađeno u proteklom periodu, te da smatraju da su zaslužili povjerenje građana za još jedan mandat. Dodik je istakao da je koalicija SNSD, DNS i SP najdugovječnija na Balkanu, i da je prirodno da nastavi zajedno i u narednom periodu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana