Govedarica: Rukovodstvo MUP-a da se ponaša odgovorno

Srna
Govedarica: Rukovodstvo MUP-a da se ponaša odgovorno

Banjaluka - Srpska demokratska stranka /SDS/ traži od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, a prije svega od njegovih rukovodećih struktura, da se ponašaju odgovorno, da se ne bave politikom i da rade svoj posao, izjavio je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

Govedarica je rekao da ako ne žele da rade svoj posao, ako ne znaju da ga rade ili, kako navodi, kojim slučajem trpe političke pritiske, onda bi najbolje bilo da podnesu ostavke i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, a isto tako direktor Policije Srpske /Dragan Ćulum/, kao i načelnik Uprave za organizovani kriminal Darko Ilić.


Govedarica je tokom posjete novim prostorijama SDS-a koje se nalaze u naselju Starčevica izjavio novinarima da je danas u Banjaluci održana i sjednica Predsjedništva SDS-a.

Lider SDS-a pohvalio je rad banjalučke Gradske organizacije SDS-a, za koju je rekao da radi odgovoran posao, te dodao da to rukovodstvo ima njegovu podršku, izrazivši uvjerenje da ova stranka u Banjaluci može da ponovi rezultat sa prethodnih opštih izbora.

Predsjednik banjalučkog SDS-a Mladen Kajkut rekao je da je u planu aktivnosti rada ove stranke u Banjaluci i otvaranje područnih kancelarija na više lokacija u gradu, najavljujući da će ova stranka u Banjaluci na oktobarskim izborima ostvariti značajan rezultat, među kojima će biti i taj da će budući predsjednik Republike Srpske i srpski član Predsjedništva BiH biti iz Saveza za promjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana