Говедарица: Очекујем допринос младих јачању Српске

Срна
Говедарица: Очекујем допринос младих јачању Српске

Челинац - Предсједник СДС-а Вукота Говедарица изјавио је данас на отварању нових просторија СДС-а у Челинцу да очекује велики допринос младих ове општине јачању Републике Српске којој су, како је рекао, потребне исконске промјене.

Он је истакао да грађанима Републике Српске треба праведна Српска у којој се поштују закони и која је достојна сваког човјека.


"Нама треба Република Српска у којој ће сви пред законом бити једнаки. Вјерујем да ће људи у Челинцу дати допринос изградњи боље, достојанствене Српске", рекао је Говедарица.

Он је додао да очекује одличан резултат на предстојећим изборима као кандидат за предсједника Републике Српске.

Говедарица је похвалио рад садашњег општинског руководства у Челинцу и нагласио да је у претходном периоду било много пропуста, због чега је дошло до промјена у руководећим органима.

Предсједник Општинског одбора СДС-а Челинац Урош Јанковић истакао је да је грађанима Републике Српске потребна Српска у којој ће сви радити, стварати и осјећати се безбједно.

"Вратили смо повјерење грађана Челинца у СДС, постигли неопходно јединство и очекујем да нам се прикључи још више честитих људи који желе промјене на предстојећим изборима", нагласио је Јанковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана