Додик и Грабар – Китаровић на додјели награде “Вечерњаков печат”

Срна
Додик и Грабар – Китаровић на додјели награде “Вечерњаков печат”

Мостар - На Манифестацији “Вечерњаков печат”, која ће бити одржана сутра у Мостару, организатори су најавили присуство предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Хрватске Колинде Грабар Китаровић.

“Вечерњи лист”, издање за БиХ, који организује овај престижни догађај избора личности године, најавио је да ће манифестацији присуствовати и предсједавајући Савјета министара у техничком мандату Денис Звиздић, предсједавајућа Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Борјана Кришто, замјеник предсједавајућег Дома народа БиХ Драган Човић и други представници власти са свих нивоа из БиХ и Хрватске.

Награде за личност године додјељују се у 15 категорија, а најављен је и богат забавни програм, те наступ Здравка Чолића.

“Након 18 година јасно је да је жВечерњаков печатж препознат као незаобилазан догађај у креирању позитивнијег друштвеног амбијента. жВечерњакж је и овај пут номинацијом 150 кандидата показао да не одустаје од промоције успјеха, хуманизма, знања, односно вриједности којима сви тежимо и цијенимо, без обзира на политичка, вјерска или било која друга увјерења”, навели су организатори.

Манифестација ће бити одржана у Хрватском дому херцега Стјепана Косаче од 20.30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана