Dodik čestitao Putinu pobjedu na predsjedničkim izborima

Srna
Dodik čestitao Putinu pobjedu na predsjedničkim izborima

Banjaluka - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je najsrdačnije čestitke Vladimiru Vladimiroviču Putinu povodom njegove ubjedljive pobjede na predsjedničkim izborima u Rusiji.

"Transformacija i napredak koji je Rusija ostvarila pod Vašim vođstvom svih ovih godina dokazuje ispravnost politike koju ste vodili na dobrobit Vašeg naroda i Vaše države, što su građani Rusije prepoznali i potvrdili na izborima, masovno Vam dajući povjerenje i za naredni predsjednički mandat", istakao je predsjednik Srpske u čestitki.


Dodik je izazio uvjerenje da će se dosadašnji bliski odnosi i bratska saradnja između Republike Srpske i Ruske Federacije, čemu je, kako je naglasio, Putin dao i lični doprinos, dodatno osnažiti i još više produbiti na dobrobit oba naroda, te otvoriti nove puteve još bolje saradnje na svim nivoima.

Dodik je poželio ruskom predsjedniku Putinu uspjeh u daljem radu u ime naroda i institucija Republike Srpske, kao i u svoje ime.

Prema preliminarnim podacima, aktuelni predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin ostvario je ubjedljivu pobjedu na predsjedničkim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana