Dodik: U 2018. godini potrebni sloga i solidarnost

Srna
Dodik: U 2018. godini potrebni sloga i solidarnost

Banjaluka - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poželio je građanima Srpske da im Nova godina bude uspješnija i donese puno zdravlja, sreće, radosti, te poručio da će u 2018. biti potrebni, prije svega, sloga i solidarnost, a ne podjele.

Dodik je napomenuo da podjele ne donose korist nikome, osim onima koji ne vole Republiku Srpsku.

"Republika Srpska je, prije svega, garancija naše slobode, i zato je mi volimo i branimo iznad svega, jer ona je sigurno mjesto za život nas i naših porodica. Zbog toga, i u vremenima koja dolaze, nećemo pristati da njen položaj i ovlašćenja budu dovedeni u pitanje", poručio je Dodik u čestitki.

On je naveo da je u godini na izmaku odgovoreno na ključne izazove i održana politička, socijalna i fiskalna stabilnost, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

"Siguran sam da ćemo narednu godinu završiti sa još boljim rezultatima, a samim tim i boljim životnim standardom i snažnijom Republikom Srpskom. Sa tom željom od srca vam čestitam Novu godinu i božićne praznike. Živjela Republika Srpska i njeni građani! Srećno!", poručio je predsjednik Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana