Ђокић: СП жели убрзан економски развој Српске

Срна
Ђокић: СП жели убрзан економски развој Српске

Бањалука - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић поручио је да ова партија жели убрзан економски развој Српске који подразумијева јачање економије, што ће обезбиједити много нових радних мјеста и код грађана развити осјећај да је Српска мјесто гдје се може живјети и гдје је будућност сигурна.

Ђокић је нагласио да је СП у претходних 25 година била носилац бројних прогресивних политичких идеја које су и реализоване за опште добро Српске и сваког човјека у њој, те да ова партија жели да настави такву политику и у будућности.

“Желимо политику сигурности и стабилности и у којој ће сваки човјек бити слободан и да на тај начин креира свој живот, да буде друштвено укључен и активан и да створимо предуслове да Српска може сигурно и слободно да се развија”, рекао је Ђокић новинарима након отварања Рејонске канцеларије СП у бањалучкој Мјесној заједници Ада.

Ђокић је нагласио да је отворена нова рејонска канцеларија с циљем да се обезбиједи непосредан контакт између чланова СП и свих грађана овог дијела Бањалуке, те да би на тај начин брже могли да препознају потребе становништва овог краја и да то преносе и на институције локалне власти, али и на ниво Српске.

“Кроз овакав приступ ми само показујемо колико смо партија из народа, са народом и за народ и колико нам је стало да у наредом периоду остваримо што непосреднију комуникацију са грађанима”, навео је Ђокић.

Предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак рекао је да ће, осим чланова СП и сипматизера, у Рејонску канцеларују моћи да долазе и сви грађани мјесних заједница Ада, Дебељаци, Врбања и Чесма и да предлажу рјешења за добробит свих грађана ових приградских насеља.

“Ово је друга канцеларија коју отвара Градска организација СП у Бањалуци. Прије неколико дана отворили смо и канцеларију на Старчевици која се показала корисном”, рекао је Селак.

Он је додао да ће, осим чланова СП, у њу долазити и други грађани, чак и чланови других партија који желе да се укључе у рад СП у Бањалуци, јер су препознали да је програм ове партије на добробит свих грађана, не само Бањалуке већ и Српске.

“Социјалисти не пропагирају свађе већ једнакост и социјалну правду и путем наших кадрова предлажемо добра рјешења за све грађане”, навео је Селак.

Шеф Рејонске канцерарије СП у Мјесној заједници Ада Сретен Ђурлић нагласио је да је ова партија, која је народна, учинила много на развоју овог дијела Бањалуке, те да ће то бити настављено и у будућности.

Отварању Рејонске канцеларије у Мјесној заједници Ада присуствовао је и високи функционер СП и министар рада и борачко-инвалидске заштите Српске Миленко Савановић.

Чланови СП данас су подијелили и школски прибор и књиге основцима из ове бањалучке мјесне заједнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана