Ђилас: Најнепоштенији избори до сада

Танјуг
Ђилас: Најнепоштенији избори до сада

Београд - Кандидат за градоначелника Драган Ђилас је, обраћајући се у штабу његове изборне листе, назвао београдске изборе најнепоштенијим до сада.

Он је истакао да су "постојали фантомски Београђани”.

"Не знам резултате избора, али сам сигуран у оно о чему смо причали, да је воља за променом власти велика. Да ли ће се десити сада, поред ове крађе, али ће сигурно утицати и на то да ли ће опозиционе листе прећи цензус. Ми ћемо од сутра позвати све људе који желе промене да се припремимо за изборе, вероватно 2020. године, али можда и раније”, рекао је Ђилас.

Додао је и да људи окупљени око њега не смију да дозволе себи ризик да изгубе ниједан глас, а потом се директно обратио Александру Вучићу.

"Требаће нам мање времена да те сменимо са власти него што је теби требало да ме смениш у Београду”, навео је Ђилас.

"Не памти се овакав притисак на грађане"

Шеф београдског одбора ДС Балша Божовић изјавио је да је на више од 30 одсто бирачких мјеста у Београду било неправилности и кршења изборних правила и најавио кривичне пријаве против "сваког лажног гласа".

"Не памти се овакав притисак на грађане", казао је Божовић на конференцији за новинаре у изборном штабу ДС.

Божовић је казао да има информације да је београдска полицијска бригада на највишем степену приправности и упитао министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића због чега је то тако.

Додао је да демократе немају намјеру да праве инциденте и надају се да их на улицама Београда неће бити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана