Cvijanović: Srpska će i dalje imati stabilnu vlast

Srna
Cvijanović: Srpska će i dalje imati stabilnu vlast

Zvornik - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras u Zvorniku da će Republika Srpska u i narednom periodu imati stabilnu vlast i odgovorne ljude na nivou lokalnih zajednica, kao što je to slučaj u Zvorniku.

"Sada imamo relaksiranu situaciju, imamo postavku SNSD-a na nivou BiH, prevashodno srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika", rekla je Cvijanovićeva na proslavi izborne pobjede ove stranke.


Na svečanosti koju su priredili aktivisti stranke iz Zvornika povodom apsolutne pobjede SNSD-a u ovom gradu, ali i na nivou Republike Srpske, Cvijanovićeva je rekla da je jedinstvo ključna stvar za uspjeh.

"Kada smo jedinstveni i kada zajedno radimo, udružimo svoje snage, volju i kada mobilišemo sve ono što je važno i bitno, uspjeh neće izostati", rekla je Cvijanovićeva, koja u ponedjeljak, 19. novembra, preuzima funkciju predsjednika Republike Srpske.

Ističući da je SNSD u Zvorniku pokazao svoj puni kapacitet, Cvijanovićeva je naglasila da su građani Zvornika i ove izborne jedinice prepoznali politiku SNSD-a.

Ona je istakla da će njena veza sa Zvornikom ostati trajna i podsjetila da je jednu od bitnih intervencija kao predsjednik Vlade Srpske imala upravo u ovom kraju, odnosno u Fabrici glinice "Birač".

"Mislim da smo tada napravili dobar posao, zadržali radna mjesta u žAluminiž, nakon čega je sve išlo uzlaznom linijom", podsjetila je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je u prethodnom periodu u Zvorniku realizovano mnogo projekata i da se nastavlja dalje raditi na dobrobit ove lokalne zajednice.

"SNSD je sa našom koalicijom i ovdje pokazao tu sposobnost da održi dobre i zdrave koalicione odnose", rekla je Cvijanovićeva i dodala da je SNSD ipak udarna pesnica koalicione politike, koji je iznio i najveći teret kao velika partija.

Cvijanovićeva se zahvalila svim građanima Zvornika i cijeloj izbornoj jedinici što su prepoznali politiku SNSD-a i nagradili je izbornom podrškom.

"Definitivno, Zvornik je bedem SNSD-a i pravo ogledalo naših politika i našeg stranačkog djelovanja", rekla je Cvijanovićeva.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović poželio je Cvijanovićevoj svako dobro i sreću u obavljanju nove funkcije - predsjednika Republike Srpske.

"Želim Zvorniku, Republici Srpskoj, pa i BiH, kada već Milorad Dodik ide tamo kao srpski član Predsjedništva, da u naredne četiri godine radimo svi skupa i da nam svima bude bolje", rekao je Stevanović.

On je istakao da je SNSD u Zvorniku izvojevao ozbiljnu izbornu pobjedu, podsjetivši da je samo u šest zvorničkih mjesnih zajednica razlika između Cvijanovićeve i njenog protivkandidata bila oko 6.000 glasova, u njenu korist.

Druženju je prisustvovao i kandidat za mandatara za sastav nove Vlade Radovan Višković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana