Цвијановић: Српска ће и даље имати стабилну власт

Срна
Цвијановић: Српска ће и даље имати стабилну власт

Зворник - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је вечерас у Зворнику да ће Република Српска у и наредном периоду имати стабилну власт и одговорне људе на нивоу локалних заједница, као што је то случај у Зворнику.

"Сада имамо релаксирану ситуацију, имамо поставку СНСД-а на нивоу БиХ, превасходно српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика", рекла је Цвијановићева на прослави изборне побједе ове странке.


На свечаности коју су приредили активисти странке из Зворника поводом апсолутне побједе СНСД-а у овом граду, али и на нивоу Републике Српске, Цвијановићева је рекла да је јединство кључна ствар за успјех.

"Када смо јединствени и када заједно радимо, удружимо своје снаге, вољу и када мобилишемо све оно што је важно и битно, успјех неће изостати", рекла је Цвијановићева, која у понедјељак, 19. новембра, преузима функцију предсједника Републике Српске.

Истичући да је СНСД у Зворнику показао свој пуни капацитет, Цвијановићева је нагласила да су грађани Зворника и ове изборне јединице препознали политику СНСД-а.

Она је истакла да ће њена веза са Зворником остати трајна и подсјетила да је једну од битних интервенција као предсједник Владе Српске имала управо у овом крају, односно у Фабрици глинице "Бирач".

"Мислим да смо тада направили добар посао, задржали радна мјеста у жАлуминиж, након чега је све ишло узлазном линијом", подсјетила је Цвијановићева.

Она је нагласила да је у претходном периоду у Зворнику реализовано много пројеката и да се наставља даље радити на добробит ове локалне заједнице.

"СНСД је са нашом коалицијом и овдје показао ту способност да одржи добре и здраве коалиционе односе", рекла је Цвијановићева и додала да је СНСД ипак ударна песница коалиционе политике, који је изнио и највећи терет као велика партија.

Цвијановићева се захвалила свим грађанима Зворника и цијелој изборној јединици што су препознали политику СНСД-а и наградили је изборном подршком.

"Дефинитивно, Зворник је бедем СНСД-а и право огледало наших политика и нашег страначког дјеловања", рекла је Цвијановићева.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић пожелио је Цвијановићевој свако добро и срећу у обављању нове функције - предсједника Републике Српске.

"Желим Зворнику, Републици Српској, па и БиХ, када већ Милорад Додик иде тамо као српски члан Предсједништва, да у наредне четири године радимо сви скупа и да нам свима буде боље", рекао је Стевановић.

Он је истакао да је СНСД у Зворнику извојевао озбиљну изборну побједу, подсјетивши да је само у шест зворничких мјесних заједница разлика између Цвијановићеве и њеног противкандидата била око 6.000 гласова, у њену корист.

Дружењу је присуствовао и кандидат за мандатара за састав нове Владе Радован Вишковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана