Цијели одбор СНС-а прешао у СНСД

К. Ћ.
Цијели одбор СНС-а прешао у СНСД

Братунац - Комплетан одбор Српске напредне странке (СНС) у Братунцу прешао је у СНСД, потврдио је “Гласу Српске” предсједник братуначког СНС-а Петко Ранкић на свечаној сједници, на којој су јуче у новоотвореној канцеларији потписане приступнице СНСД-у.

- Одлучили смо да у пуном капацитету пређемо у СНСД јер смо увјерени да ће та странка, која је много организованија од свих других, постићи завидан резултат на предстојећим општим изборима - рекао је Ранкић, који је оцијенио да је таква одлука важна и за СНСД јер је СНС на посљедњим локалним изборима добио 3.180 гласова.

Он је најавио да ће одборници СНС-а, којих у братуначкој Скупштини има четири, убудуће дјеловати у Клубу одборника СНСД-а.

Шеф Изборног штаба СНСД-а Недељко Млађеновић рекао је да се у Братунцу свакодневно повећава чланство те политичке партије, због чега је отворена још једна канцеларија.

- Посебно ми је драго што су грађани препознали да овој општини може помоћи само Влада РС и што су се већ опредијелили коме ће дати своје повјерење на предстојећим изборима. Овдје ће сигурно побиједити СНСД за све нивое власти јер су Влада и предсједник РС Милорад Додик, улажући годинама десетине милиона марака у Братунац, допринијели да ова општина  постане центар развоја цијеле регије - поручио је Млађеновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана