Borenović: Ostali smo vjerni svojoj ideji

Srna
Borenović: Ostali smo vjerni svojoj ideji

Banjaluka - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je danas da je ova stranka ostala vjerna ideji zbog koje je dobila podršku na izborima. Borenović je rekao da su novoizabrani poslanici PDP-a svjesni odgovornosti koju nose prema, kako kaže, ogromnom broju ljudi koji su dali povjerenje ovoj partiji na proteklim izborima i da će učini sve od sebe da ih neiznevjere.

"Birani smo da u institucijama predstavljamo narod, da rješavamo probleme sa kojima se suočavaju, da čujemo prijedloge, ali i kritike. Mi možemo mirno proći ulicama, razgovarati sa svakim čovjekom, jer smo ostali vjerni ideji zbog koje smo izabrani", rekao je Borenović tokom današnjeg razgovora sa građanima Banjaluke na Trgu Krajine.

Potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka i novoizabrani narodni poslanik Draško Stanivuković rekao je da će aktivnosti kao što je današnji razgovor sa građanima Banjaluke biti nastavljene.

"Spremni smo da radimo i da se borimo. Danas smo čuli mnoge probleme, pitanja i sugestije. Naša je dužnost da na sve to odgovorimo i da budemo sa narodom koji nas je birao", rekao je Stanivuković.

Novi odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Jovo Savanović poručio je da će, poput svog prethodnika Stanivukovića, štititi interese svih građana Banjaluke i raditi na tome da grad i uslovi života u njemu budu mnogo bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana