Anđušić napustio PDP

Srna
Anđušić napustio PDP

Trebinje - Odbornik PDP-a u Skupštini grada Trebinja Zoran Anđušić napustio je ovu stranku i priključio se inicijativnom odboru za formiranje političko-građanskog fronta “Poligraf”.

“Od danas više nisam član trebinjskog PDP-a ni odbornik ove stranke u Skupštini grada. Izabrao sam put sa predsjednikom fronta Zoranom Talićem, a naš cilj je razgovor sa građanima i prepoznavanje njihovih problem”, rekao je Anđušić novinarima.

Anđušić je istakao da je riječ o građanskoj inicijativi koja je otvorena za sve zainteresovane za unapređenje stanja u Trebinju i u drugim opštinama u Republici Srpskoj.

On je planove i principe djelovanja te organizacije predstavio na sastanku inicijativnog odbora, kome je prisustvovao i predsjednik Poligrafa Zoran Talić, bivši član PDP-a.

Predsjednik Političko-građanskog fronta “Poligraf” Zoran Talić rekao je da planiraju da ovaj pokret, registrovan kao udruženje građana, pretvore u političku partiju.

“Ambicija nam je da to učinimo i u drugim sredinama u Srpskoj, da građanima ponudimo konkretna rješenja problema sa kojima se građani suočavaju”, pojasnio je Talić.

PDP je nedavno napustio i odbornik Zdravko Kašiković koji je prisutio Ujedinjenom Srpskoj, dok su ranije ovu stranku napustili Neđo Ćebedžija i Nenad Šarenac.

Svi oni su odbornici u Skupštini grada u kojoj sada PDP ima samo dva odbornika od nekadašnjih šest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana