U masovnoj tuči na srpskoj svadbi u Beču izboden ženin ljubavnik

Kurir.rs/Krone.at
U masovnoj tuči na srpskoj svadbi u Beču izboden ženin ljubavnik

Beč - Par porijeklom iz Srbije rešio je da se razvede zbog čega je sazvano “porodično vijeće” , kome je prisustvovalo oko 50 rođaka i prijatelja ovog para, koji su došli da razmotre situaciju.u jednom restoranu u bečkoj opštini Majdling, ali je svađa eskalirala je u pravi sukob.

Da bi se dogovorili o okončanju zajedničkog života, žena i njen, još uvijek zakoniti muž (35), našli su se u restoranu, ali je tu bio i njen novi partner (24),  pišu austrijski mediji.

 Razovor je ubrzo prerastao u žestoku svađu, a zatim i u masovnu tuču. Nešto poslije 21 čas, policija je obaviještena da je masovna prepirka izbila ispred restorana. Ispostavilo se da je oko 50 ljudi učestvovalo u masovnoj tuči nasred ulice. Suprug je na kraju potegao nož i izbo ženinog novog prijatelja.

Povređeni 24-godišnjak zadobio je dva uboda u pluća i on je životno ugrožen. Većina učesnika nije imala povrede, a nekoliko njih je imalo „dokaze” da su učestvovali u tuči, kao što je modro oko i ogrebotine.

  Srpkinja je policiji rekla da je njen muž povredio mladića i kao rezultat toga, pa je njen zakoniti suprug uhapšen. On je u utorak u policiji priznao šta je učinio. Kako navodi portparol policije, motiv je još uvek nepoznat.

Čak 30 policajaca jedva je smirivalo situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana