Српкиња претучена на смрт у Сиднеју

Танјуг
Српкиња претучена на смрт у Сиднеју

Имануел Џон Дегеи (18) осумњичен је за убиство Српкиње Кристине Калнић (64), пише Дејли мејл. Тинејџер који је наводно починио злочин испред њеног дома на југозападу Сиднеја, има менталне проблеме, чуло се данас током саслушања.

Рагбиста тежак око 130 килограма сумњичи се за премлаћивање и смрт жене испред њеног дома у Карамару, око 13.30 часова, у суботу. Хитне службе затекле су жену на прилазу кући са озбиљним повредама, којима је жена подлегла на лицу мјеста. Сви покушаји љекара да је оживе били су узалудни.

Послије краће јурњаве, полицајци су сустигли осумњиченог у оближњој улици.

Комшиница Ула Наитокатока (21) била је код куће када је чула крике Кристине Калнић.

“Погледала сам кроз прозор и жена је била на земљи, а крви је било свуда”, рекла је она. “Истрчала сам напоље, али било је прекасно да се било шта учини за њу”.

Како се наводи, Српкиња је била предсједник кућног савјета у комплексу зграда, а тамо је живјела са супругом. Шокиране комшије рекле су за 7 Нењс да је Кристина била омиљена у том крају и да је водила миран живот.

2Сви су је знали у комшилуку. Стално је радила у врту испред зграде”, рекао је један комшија. “Живим овдје пет година и никада се ништа слично није десило, тако да смо сви у шоку”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана