Илузиониста поручио: Могу телепатски да зауставим Брегзит

Агенције
Илузиониста поручио: Могу телепатски да зауставим Брегзит

Јерусалим - Славни илузиониста Ури Гелер је преко друштвених мрежа поручио британској премијерки Терези Меј да би могао телепатски да заутави Брегзит.

“Осјећам физички и веома снажно да већина Британаца не жели Брегзит. Веома вас волим, али вам нећу дозволити да водите Британију у Брегзит. Колико год да вас ценим зауставићу вас телепатски да то учините – и вјерујте ми способан сам да то извршим”, написао је 72-годишњи Гелер који живи у Израелу.

Он је апеловао на британску премијерку да заустави процес моментално, док још има шансу и прије него што он предузме ту “драстичну акцију”, додавши да, иако тренутно живи у Израелу, још увијек је британски грађанин и да осјећа страст према тој земљи и људима које је заволио.

Гелер је подсетио да је успешно предвидио да ће Тереза Меј постати премијерка и Доналд Трамп бити предсједник САД.

Навео је и да се почетком ове године зарекао да ће искористити своју моћ да спречи да лидер лабуриста Џереми Корбин, кога оптужују за антисемитизам и зато што је допустио да мржња према Јеврејима расте у његовој странци, постане премијер.

Он је подсјетио да су његове паранормалне способности лако проверљиве и да би ваљало само погледати на веб-сајту Централне обавештајне агенције (ЦИА).

Та агенција је 2016. објавила експерименте изведене 1973. године, након којих је закључено да је он ( Гелер) демострирао своју паранормалну способност на убиједљив и недвосмислен начин.

Гелер је тренутно судија у ТВ програму “Израел има таленат” и ради на отварању музеја у Јафи о свом животу.

Можда ће прије отварања музеја бити у стању да својим достигнућима дода спречавање Брегзита, наводе израелски медији.

Гелер тврди да познаје Терезу Меј више од двије деценије и да је његову моћ потврдио и Мосад и британска тајна служба МИ5.

Он је у јавности најпознатији по кривљењу кашика и био је омиљен 1980-тих година због таквих вјештина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана