Хрват ухапшен у Италији због убиства двогодишњег сина

index.hr
Хрват ухапшен у Италији због убиства двогодишњег сина

Милано - Брутално убиство јутрос се догодило у Милану. Како јавља италијански Коријере, у једном стану у насељу Сан Сиро пронађено је беживотно тијело двогодишњака на којему су видљиви трагови насиља.

За убиство је осумњичен отац дјечака, 25-годишњи А. Хрустиц, који је рођен у Фиренци, али како пише Коријере, поријеклом је Хрват.

Он је и назвао хитну помоћ, међутим они су по доласку могли утврдити само смрт дјечака којег су нашли на каучу. Уз њега је била само мајка, 23-годишњакиња такође хрватског поријекла, која има петоро дјеце те је трудна са шестим дјететом.

Хрустица је полиција нашла у пријеподневним сатима на подручју Ђамбелина те га ухапсила због сумње да је убио властитог сина.

Како преноси Ла Република, Хрустића сусједи, али и властити стриц, описују као врло насилног, а на његовом Фејсбук профилу види се и како му кориштење дрога није страно.

Према њиховим информацијама, Хрустић је с породицом прије око два мјесеца илегално запосјео стан у Сан Сиру, у којем је данас нађено мртво тијело двогодишњака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана