Aмерички фудбалер по повратку из Србије починио брутално убиство

(телеграф.рс)
Aмерички фудбалер по повратку из Србије починио брутално убиство

Млади играч америчког фудбала Џелик Кини (Јалиљуе Кеене) ухапшен је због сумње да је починио убиство недалеко од Бостона

Како преноси ''Daily Mail'', Кини, који је у Србији играо за Краљевске круне из Краљева, непосредно по повратку у Сједињене Америчке Државе убио је своју 19-годишњу дјевојку Микаелу Конли, и то испред школе у градићу Бар Харбору.

Послије извршеног убиства тијело је оставио у шуми, а, према званичним наводима медија, Микаела је аутомобилом сачекала Кинија на аеродрому у Бостону, гдје је по повратку из Србије слетио, да би потом услиједила свађа.

Препирка је почела у школском дворишту и услиједило је убиство које су разоткриле камере. На њима се види да је вукао дјевојку по игралишту, она се опирала, да би се неколико минута касније видјело како Кини на леђима носи Микаелу и односи је ка шуми.

Послије прегледаног снимка, полиција је пронашла тијело жртве, а обдукцијом је утврђено да је преминула од посљедица гушења и удараца у главу. 

Џелик Кини је на саслушању рекао да је с Микаелом први пут имао однос, послије чега је услиједило чудно понашање и озбиљна свађа, послије које је убио.

Наводи се да ће Кини бити у притвору до 21. августа, када ће бити изведен пред суд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана