Pucnjava u centru Niša, četvoro ranjenih

Agencije
Pucnjava u centru Niša, četvoro ranjenih

Niš - Policajac i još tri osobe ranjene su noćas u pucnjavi ispred kafića u centru Niša, na Trgu kralja Milana.

Svi povređeni, među kojima je i napadač, zbrinuti su u Kliničkom centru, javlja RTS.

U Urgentnom centru Kliničkog centra, gdje se povrijeđeni nalaze, kažu da niko nije životno ugrožen, i da će policajac i radnik obezbjeđenja najvjerovatnije biti operisani.

Kako se navodi, Hitna pomoć dobila je u 2.50 časova poziv da zbrine policajca ranjenog u vatrenom obračunu, ali su po dolasku na Trg Kralja Milana dobili obavještenje da je on službenim kolima već odvezen u Urgentni centar a da je potrebno da zbrinu troje povrijeđenih pa su upućene dodatne dve ekipe.

Ekipe Hitne pomoći sa tri saniteta zbrinule su u naredna pola časa troje povrijeđenih koji su u svjesnom stanju dovezeni u Klinički centar u Nišu, navodi “Blic“.

"Jedan najteže povređeni imao više ustrelnih rana po telu. On je pogođen sa tri hica u grudi kao i u obe noge. Drugi ranjeni je imao ustrelnu ranu kolena desne noge, a treći jednu manju povredu od rikošeta ili ogrebotinu na desnoj podlaktici. Svima su previjene rane i u svesnom stanju su prevezeni u Klinički centar u Nišu", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako navodi RTS, napadač je najprije pucao na obezbjeđenje kafića a posluhe toga i na policiju koja je brzo intervenisala.

Prema navodima očevidaca, napadač je izašao iz automobila sa zadnjeg sjedišta i na samom ulazu kafića otvorio vatru

Oni navode da je radnik obezbjeđenja ranjen pošto je odgurnuo napadača i tada je pogođen u ruku. Napadač je potom ranio policajca prilikom bjesktva.

“Niške vesti“ navode da je centar grada bio blokiran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana