Potraga za ubicom beogradskog Dragoslava Ognjanovića

Srna
Potraga za ubicom beogradskog Dragoslava Ognjanovića

Beograd - Advokat Dragoslav Ognjanović /56/ ubijen je večeras u pucnjavi na Novom Beogradu, dok je njegov 26-godišnji sin ranjen je ruku, saopštio je MUP Srbije.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević rekao je da policija intenzivno traga za osobom koja je počinila zločin.


“Odmah po prijavi događaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem”, naveo je Kovačević.

On je dodao da pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mjere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije riješen.

Na advokata Dragoslava Ognjanovića i njegovog sina, koji nije životno ugrožen, pucano je oko 19.30 časova u Ulici Antifašističke borbe, u prolazu ispred zgrade.

Ognjanović je bio advokat vođe “zemunskog klana” Luke Bojovića, jedan od branilaca nekadašnjeg predsjednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana