Na Ibarskoj magistrali poginulo četvoro mladih

Srna
Na Ibarskoj magistrali poginulo četvoro mladih

Beograd - Četiri osobe su poginule, a dvije su teško povrijeđene u sudaru dva automobila na putu Čačak-Mrčajevci kod Mojsinja. U ovoj nesreći na Ibarskoj magistrali smrtno su stradali dva brata i dvije žene.

Do nesreće je došlo kada je vozač “škode” čačanskih registarskih oznaka, usljed neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario “jugo” koji se kretao ispred njega u istom smjeru, saopštio je MUP Srbije.


Nakon toga, vozač “škode” prešao je u lijevu kolovoznu traku i udario u “audi” kragujevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera.

Od siline udara “audi” je sletio u kanal, dok se “škoda” okrenula na kolovozu i udarila u “juga” koji je sletio sa puta i udario u metalnu ogradu.

Po nalogu zamjenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču “škode” čiji su inicijali N.J. iz okoline Čačka, određena je mjera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Kako “Glas zapadne Srbije” saznaje, poginuli su Milija Paunović /21/ iz Bumbarevog brda i njegov brat /24/ čije ime još nije objavljeno, Bojana Lazović /24/ iz Bresnice i Ivana Joković /33/.

Povrijeđene su Jelisaveta Stanojević /28/ i Gordana Simić /36/, obje iz Mrčajevaca.

U ovoj nesreći lakše je povrijeđen vozač “juga”. Svi povrijeđeni putnici zbrinuti su u čačanskoj bolnici.

Petoro od njih, osim Paunovićevog brata, bilo je zaposleno u preduzeću za preradu papira “Kamelija” u Donjoj Trepči, i vraćali su se kućama iz druge smjene.

Tragedija se dogodila sinoć oko 23.15 časova, kada je na njihov automobil, kojim je upravljao Paunovićev brat, naletjela “škoda oktavija”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana