Милена Ивановић: Истина се не може сакрити

Срна
Милена Ивановић: Истина се не може сакрити

Београд - Милена Ивановић, супруга убијеног лидера Грађанске иницијативе “Слобода, правда, демократија” Оливера Ивановића, поручила је да истина о убиству њеног супруга не може да се сакрије, али и да ће трагедија наставити да се злоупотребљава “како коме одговара”.

“Верујем нашим истражним органима, сачекаћу да видим шта ће бити. Сматрам да истина не може да се сакрије, мислим да ће кад-тад да изађе на видело”, рекла је Ивановићева за Радио-телевизију Србије.

Она је истакла да данас има много више информација о убиству свог супруга, да је разговарала са много људи и да сада покушава да направи неку своју слику о томе у нади да ће доћи до истине.

Коментаришући наводе приштинских медија о умијешаности пет особа које се повезују са вождовачким кланом, Ивановићева је напоменула да је у протеклих годину дана чула “милион верзија тога ко стоји иза убиства”.

“Имали смо хапшења наводно због убиства Оливера, сада се појављује пет нових имена... Мислим да ће то да се, нажалост, настави у 2019. години, да ће да се користи и злоупотребљава ова трагедија како коме затреба, да ће се појавити нека нова имена. Мислим да то није у реду”, навела је Ивановићева.

Она је додала и да управо због могуће злоупотребе не жели да учествује на протесту у Београду који је заказан за 16. јануар, на годишњицу убиства.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана